behanger Apeldoorn nodig?Behangen is vakwerk, wij verzorgen het graag voor u

Behanger Apeldoorn nodig? Klaar met het gedateerde design of heeft de kat uw behang te pakken gehad? Misschien wilt u een kamer aanpassen en ook de wanden een keer goed aanpakken. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis heeft al aardig wat meters behang aangebracht. En dat voeren we natuurlijk ook graag voor u uit.

Behanger Apeldoorn nodig?

Het beroep behanger is meteen duidelijk. Een behanger behangt muren. Samen met u bepalen we de kwaliteit en type behang. Onze voorkeur gaat uit naar glasvezel behang, ook wel glasvlies behang genoemd. Het is een zware kwaliteit behang die makkelijk over te schilderen is. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en dessins en wanneer nodig kunt u het behang in alle kleuren schilderen die u wenst. Het behang is ook goed geschikt om te reinigen, handig met huisdieren of (kleine) kinderen.

Werkwijze

Na uw aanvraag komen we langs voor een inventariserend gesprek. Samen bekijken we de behangklus en maken we een (in)schatting van het werk. We bepalen wat er precies moet gebeuren en wat het eindresultaat is wat u voor ogen hebt. We zorgen er voor dat oneffenheden in de muur van te voren verwijderd zijn zodat dit niet later, wanneer het behang op de muur hangt, zichtbaar is. Wanneer de muur in een te slechte staat verkeert zullen we eerst de nodige reparatie uitvoeren aan de muur. We noteren welke materialen nodig zijn en aan welke kwaliteitseisen dit moet voldoen. Op deze manier past de klus bij uw portemonnee.

Na het inventariseren maken we een nauwgezette calculatie. We nemen de behangklus aan, dat wil zeggen dat we een totaalbedrag afspreken waarvoor we uw opdracht gaan uitvoeren. Hierdoor weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor welk eindresultaat. Natuurlijk ontvangt u van ons een planning zodat u weet wanneer de klus geklaard is. Mocht u tijdens de klus extra werkzaamheden willen laten uitvoeren, komen we dit apart overeen (meerwerk).

Bij akkoord gaan we aan de slag. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis staat bekend als een nette werker. We zorgen voor onze eigen koffie en storen u niet bij uw eigen werkzaamheden. We gaan rustig onze gang. Na afronding van de klus lopen we samen het werk na en we sluiten de klus pas af als u 100% tevreden bent.

Welke merken werken we mee?

Wij werken graag met het beste soort behang voor uw klus in Apeldoorn en omgeving. Niet alleen omdat de verwerking van deze materialen beter is maar ook zeker omdat we kwaliteitswerk willen afleveren. U bepaalt natuurlijk het eindresultaat en wij adviseren u met welke materialen we het beste tot uw eindresultaat kunnen komen. Natuurlijk dragen wij zorg voor levering op uw adres.

Wall structure van Intervos

Met de kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies richt Intervos zich op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. Hun “just in time” levering is een belangrijke kracht van het bedrijf en stelt ze in staat de markt optimaal te bedienen. De nieuwste decoratieve wandbekleding in glasweefsel en non-woven van Wall Structure geeft een geheel nieuwe dimensie aan stijlvol en elegant wonen.