glaszetter Apeldoorn nodig?Een enkel binnenruitje of een serre met thermopane

Een nieuw kozijn of een kozijn ter vervanging van een oude heeft natuurlijk glas nodig. We hebben uitgebreide ervaring met het zetten van glas en zijn u ook graag van dienst met deze werkzaamheden. En of dit nu een enkel glas in een deur betreft of het vervangen van het enkel glas in de serre voor dubbel isolerend glas, dat maakt niets uit.

Glaszetter Apeldoorn nodig?

Klussen- en Schilderbedrijf Nijenhuis zorgt ervoor dat een glazen ruit op een veilige manier in een kozijn geplaatst wordt. Vaak werken we, wanneer nodig, samen met andere glaszetters, vooral bij een groot raam of groot project waarbij meerdere ramen geplaatst moeten worden.

We beginnen tijdens een inventariserende afspraak begint met het inspecteren en opmeten van het kozijn, waarna we in overleg met u het type glas bestellen of we snijden het op maat. Vaak werkt men tegenwoordig met dubbel glas, wat in de fabriek op maat gesneden wordt. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis snijdt zelf alleen enkel glas. Als alles goed op maat is, moet het kozijn ook klaar gemaakt worden voor plaatsing. Meestal moeten we eerst het oude glas en de kit verwijderen, en soms ook nog stukken van het kozijn zelf.

Als het kozijn klaar is, zal het glas naar de locatie gebracht moeten worden. Hierbij gaan we natuurlijk voorzichtig te werk. Het glas kan vanuit de binnenkant of vanuit de buitenkant van het gebouw geplaatst worden. Er zijn verschillende monteertechnieken voorhanden. Als het glas in het kozijn zit, wordt de lijst eromheen geplaatst of worden de randen dichtgekit. Hierdoor blijft het glas goed zitten, en kan er geen (koude) lucht langs. Indien nodig, wordt het glas dan nog nabehandeld.

Werkwijze

Na uw aanvraag komen we graag langs voor een inventariserend gesprek. Samen bekijken we de glaszet klus en maken we een (in)schatting van het werk. We bepalen wat er precies moet gebeuren en wat het eindresultaat is wat u voor ogen hebt. We noteren welke materialen nodig zijn en aan welke kwaliteitseisen dit moet voldoen. Op deze manier past de klus bij uw portemonnee.

Na het inventariseren maken we een nauwgezette calculatie. We nemen de glaszetklus aan, dat wil zeggen dat we een totaalbedrag afspreken waarvoor we uw opdracht gaan uitvoeren. Hierdoor weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor welk eindresultaat. Natuurlijk ontvangt u van ons een planning zodat u weet wanneer de klus geklaard is. Mocht u tijdens de klus extra werkzaamheden willen laten uitvoeren, komen we dit apart overeen (meerwerk).

Bij akkoord gaan we aan de slag. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis staat bekend als een nette werker. We zorgen voor onze eigen koffie en storen u niet bij uw eigen werkzaamheden. We gaan rustig onze gang. Na afronding van de klus lopen we samen het werk na en we sluiten de klus pas af als u 100% tevreden bent.

Welke merken werken we mee?

Zoals een chef-kok met goede ingrediënten wil werken, werken wij graag met het beste glas voor uw glaszet klus in Apeldoorn en omgeving. Niet alleen omdat de verwerking van deze materialen beter is maar ook zeker omdat we kwaliteitswerk willen afleveren. U bepaalt natuurlijk het eindresultaat en wij adviseren u met welke materialen we het beste tot uw eindresultaat kunnen komen. Natuurlijk dragen wij zorg voor levering op uw adres.

Cura Glass

CURA Glass is een onafhankelijke groothandel in de letterlijke zin van het woord. Groot staat voor de wereldwijde in- en verkoop van vlakglas. Ze beschikken over grote magazijnen en diverse losmogelijkheden en kunnen dan ook glas van iedere fabriek in de wereld verwerken. Groot staat natuurlijk ook voor hun enorme glasvoorraad van 600.000 m2 glas. Met de start van de eigen productie van gelaagd glas zijn daar dertig foliesoorten standaard op voorraad bij gekomen.