klussenbedrijf ApeldoornUw klus uitbesteden aan ons

De meest verschillende klussen voeren we graag voor u uit. Bent u op zoek naar een klussenbedrijf Apeldoorn die uw klus traject volledig uit handen neemt? Het plaatsen van een gipswand, een nieuwe plafond met inbouwspotjes, het stuccen van een nieuwe wand, afzetten van het trapgat, met iedere denkbare klus in uw woning kunnen we u helpen.

Klussenbedrijf Apeldoorn nodig?

U wilt uw klus uitbesteden omdat u zeker wilt weten dat de klus goed wordt uitgevoerd. Kies dan voor een vakman met ruime ervaring. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis heeft een lange staat van dienst met tal van verschillende klussen. Kijk eens bij recent werk om te zien wat we zoal hebben uitgevoerd.

Klussen die we voor u kunnen uitvoeren zijn: (ver)plaatsen van een radiator, plaatsen van gipswanden, dichtmaken van trappen, afzetten van open trappen, renoveren van trappen, aanpassingen aan uw kantoor aan huis, verlaging van plafond, het realiseren van dakraam, van en raamkozijn een kozijn met openslaande deuren maken, enzovoort, enzovoort. Als u zelf opziet tegen een klus, bel of stuur een bericht. We zijn ook heel eerlijk als we een klus niet voor u kunnen uitvoeren. En ook voor klussen geldt dat wij pas klaar zijn als u voor 100% tevreden bent?

Werkwijze

Na uw aanvraag komen we langs voor een inventariserend gesprek. Samen bekijken we de klus en maken we een (in)schatting van het werk. We bepalen wat er precies moet gebeuren en wat het eindresultaat is wat u voor ogen hebt. We noteren welke materialen nodig zijn en aan welke kwaliteitseisen dit moet voldoen. Op deze manier past de klus bij uw portemonnee.

Na het inventariseren maken we een nauwgezette calculatie. We nemen de klus aan, dat wil zeggen dat we een totaalbedrag afspreken waarvoor we uw klus gaan uitvoeren. Hierdoor weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor welk eindresultaat. Natuurlijk ontvangt u van ons een planning zodat u weet wanneer de klus geklaard is. Mocht u tijdens de klus extra werkzaamheden willen laten uitvoeren, komen we dit apart overeen (meerwerk).

Bij akkoord gaan we aan de slag. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis staat bekend als een nette werker. We zorgen voor onze eigen koffie en storen u niet bij uw eigen werkzaamheden. We gaan rustig onze gang. Na afronding van de klus lopen we samen het werk na en we sluiten de klus pas af als u 100% tevreden bent.

Welke merken werken we mee?

Zoals een chef-kok met goede ingrediënten wil werken, werken wij graag met de beste kwaliteit materialen voor uw klus in Apeldoorn en omgeving. Niet alleen omdat de verwerking van deze materialen beter is maar ook zeker omdat we kwaliteitswerk willen afleveren. Wilt u een klussenbedrijf Apeldoorn inhuren die u adviseert met welke materialen we het beste tot uw eindresultaat kunnen komen? En natuurlijk dragen wij zorg voor levering op uw adres. Dat is pas ontzorgen. Hieronder treft u een selectie aan van de merken waarmee we zoal mee werken.

Bruynzeel deuren

Al meer dan een eeuw vertrouwen consumenten op de ambachtelijke kwaliteit van Bruynzeel. Vakmanschap en kwaliteit karakteriseren de grondleggers van de organisatie, die zich vanaf 1920 volledig hebben toegelegd op het produceren van deuren voor Nederlandse woningen en bedrijfspanden. Veel woningen in Nederland zijn dan ook uitgerust met deuren van Bruynzeel.

Schönox tegellijm

SCHÖNOX GmbH, dochter van SIKA en deel van de Sika Area Germany ontwikkelt en produceert SCHÖNOX bouwchemische producten voor het verlijmen van keramiek en vloerbedekkingen voor de vakman. Het assortiment bevat tegel- en vloerlijmen, voegsel, egaliseermiddel, snel cementdekvloeren, gronderingen en afdichtingen.

Knauf gips

Bij Knauf vinden ze dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Van Knauf gebruiken we de gipsplaten, zowel watervast voor in de badkamer als normaal.

Den Braven kitten

Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Het bedrijf heeft zich na een sterke groei gevestigd als marktleider in verschillende landen. De producten van Den Braven zijn bekend onder de merknamen Den Braven, Zwaluw, Hercuseal en Tectane en onder de private labels van verschillende partners.