reparaties-apeldoornDe meest diverse reparaties in en aan uw huis

Niets heeft het eeuwige leven. Ook aan uw huis komen mankementen voor door het gebruik van uw huis. Sommige door slijtage, andere doordat er een ongelukje mee gebeurt. Geen nood, Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis repareert en herstelt graag de ongemakken aan uw huis. We verzorgen het hele traject van A tot Z.

Reparatie nodig in Apeldoorn of omgeving?

Het keukendeurtje wat niet meer sluit door slijtage aan de scharnieren. De kapot gelopen traptrede of uitgesleten drempel. Deuren die niet meer sluiten of aanlopen door vocht. Vochtschade in de bijkeuken of “het weer” bij kieren. Ook zo’n vervelende: tocht langs ramen en deuren of defecte elektra. Allemaal werkzaamheden die blijven liggen maar wel aandacht verdienen. Klussen- en Schildersbedrijf helpt u uit de brand. Neem even contact op en we komen langs om uw ongemak te herstellen. We beschikken over het juiste gereedschap en kennis om snel ongemakken op te lossen.

Werkwijze

Afhankelijk van de reparatie die u hersteld wil hebben komen we snel langs om de herstelling uit te voeren of, bij grotere reparatie werkzaamheden, komen we langs voor een inventariserend gesprek. Samen bekijken we het mankement en maken we een schatting van het werk. Een klein mankement herstellen we meteen en u bent vaak dezelfde dag dat we langs komen geholpen. Voor grotere herstelwerkzaamheden maken we eerst een inventarisatie.

Na het inventariseren maken we een nauwgezette calculatie. We nemen de klus aan, dat wil zeggen dat we een totaalbedrag afspreken waarvoor we uw klus gaan uitvoeren. Hierdoor weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor welk eindresultaat. Natuurlijk ontvangt u van ons een planning zodat u weet wanneer de klus geklaard is. Mocht u tijdens de klus extra werkzaamheden willen laten uitvoeren, komen we dit apart overeen (meerwerk).

Bij akkoord gaan we aan de slag. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis staat bekend als een nette werker. We zorgen voor onze eigen koffie en storen u niet bij uw eigen werkzaamheden. We gaan rustig onze gang. Na afronding van de klus lopen we samen het werk na en we sluiten de reparatiewerkzaamheden pas af als u 100% tevreden bent.

Welke merken werken we mee?

Wij werken graag met de beste kwaliteit materialen voor uw herstelwerkzaamheden in Apeldoorn en omstreken. De merken waarmee we werken zijn natuurlijk volledig afhankelijk van het type klus. We adviseren u graag bij een vrijblijvende afspraak.