schilderwerk-apeldoornVoor iedere schilderklus, groot of klein

Ieder huis moet op zijn tijd worden geschilderd. Het houtwerk verdient de juiste bescherming om langer mee te gaan. Het oog wil ook wat en een goed verzorgd en geschilderd huis is een lust voor het oog. Iedere keer dat u thuiskomt weer. Voor uw schilderklus Apeldoorn of omgeving verzorgen wij het totale traject. Verwijderen van de oude verf of afschuren van de oude lagen. Daarna het aanbrengen van de grondverf, plamuren, schuren en aflakken.

Schilder Apeldoorn nodig?

Het is altijd een lastige klus om uw huis te schilderen. Zoals de ene klusser beter is met de hamer, is de andere beter met de kwast. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis heeft een jarenlange ervaring met schilderen. We mogen ons gerust een vakman noemen. Na jarenlang in dienst te zijn geweest bij een vakschilder, is Schildersbedrijf Nijenhuis nu alweer meer dan 25 jaar zelfstandig schilder. Het hele traject nemen we uit handen en we gaan pas weg als u voor 100% tevreden bent.

Werkwijze

Na uw aanvraag komen we langs voor een inventariserend gesprek. Samen bekijken we het schilderwerk en maken we een schatting van het werk. We bepalen of houtwerk zoals kozijnen of boei (gedeeltelijk) moet worden vervangen. Als dat het geval is maken we hiervoor een aparte post in uw offerte. Natuurlijk bepalen we samen de kleur en adviseren we u over de verf. Zowel merk als type, passend bij uw ondergrond.

Na het inventariseren maken we een nauwgezette calculatie. We nemen de klus aan, dat wil zeggen dat we een totaalbedrag afspreken waarvoor we uw klus gaan uitvoeren. Hierdoor weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor welk eindresultaat. Natuurlijk ontvangt u van ons een planning zodat u weet wanneer de klus geklaard is. Mocht u tijdens de klus extra werkzaamheden willen laten uitvoeren, komen we dit apart overeen (meerwerk).

Bij akkoord gaan we aan de slag. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis staat bekend als een nette werker. We zorgen voor onze eigen koffie en storen u niet bij uw eigen werkzaamheden. We gaan rustig onze gang. Na afronding van de klus lopen we samen het werk na en we sluiten de klus pas af als u 100% tevreden bent. Zoek niet verder naar een schilder Apeldoorn.

Ik werk al jaren volgens een succesvol 6-stappenplan Schilder Apeldoorn.

Welke merken werken we mee?

Zoals een chef-kok met goede ingrediënten wil werken, werken wij graag met de beste kwaliteit materialen voor uw schilderwerk Apeldoorn. Niet alleen omdat de verwerking van deze verven beter is maar ook zeker omdat we minder snel terug hoeven te komen. Het gaat uiteindelijk om de bescherming van uw houtwerk. Bij binnenverf maken we andere keuzes als bij een buitenklus. We adviseren u graag over de juiste verf waarbij u de de beslissing neemt.

Wijzonol

Wijzonol is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Dat komt niet doordat ze alles bij het oude laten, maar juist doordat ze bij de ontwikkeling van de producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten.

Sigma Coating

Het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman. Ze kennen de schilderswereld door en door omdat veel van de medewerkers zelf uit de praktijk komen. De kennis en ervaring van deze mensen is de basis voor de kwaliteit van hun producten en diensten.

Anza kwasten

Anza Verimex is een resultaat van de succesvolle samenwerking van een Belgische fabrikant voor hoogwaardige professionele verfkwasten, verfrollers en verfgereedschappen en de Scandinavische marktleider in professionele schildersgereedschappen Anza. De Zweedse drang naar innovatie gekoppeld aan de locale expertise zowel op vlak van de productie als de commercialisering ervan maken Anza Verimex marktleider in de Benelux.