verbouwing-apeldoornEen kleine verbouwing of vernieuwen van een kamer

De meest verschillende verbouwingen voeren we graag voor u uit. Voor uw verbouwing in  Apeldoorn of omgeving verzorgen wij het totale traject. Het plaatsen van een nieuwe wand, gips of steen, een nieuw plafond met inbouwspotjes, het stuccen van een wand, afzetten van het trapgat, met iedere denkbare kleine en grote verbouwing in uw woning kunnen we u helpen.

Verbouwing in Apeldoorn nodig?

U wilt uw verbouwing uitbesteden omdat u zeker wilt weten dat de verbouwing goed wordt uitgevoerd. Kies dan voor een vakman met ruime ervaring. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis heeft een lange staat van dienst met tal van verschillende verbouwingen. Kijk eens bij recent werk om te zien wat we zoal hebben uitgevoerd.

Verbouwingen die we voor u kunnen uitvoeren zijn:

Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis is uw partner voor kleine verbouwingen in en om uw huis. Denk hierbij aan nieuwe venster banken plaatsen, tussenmuur eruit halen of verplaatsen en afwerken, nieuwe plafonds monteren, keuken veranderen of schilderen, nieuwe hardhouten kozijnen plaatsen, slaapkamers maken op zolder of ergens anders, isoleren van zolders en afwerken met isolatie en gipsplaten, drempels verhogen, vaste kasten maken in ruimtes, enzovoort, enzovoort. Als u zelf opziet tegen een verbouwing, groot of klein, bel of stuur een bericht. We zijn ook heel eerlijk als we een verbouwing niet voor u kunnen uitvoeren. Dan raden we in ieder geval iemand aan die uw verbouwing wel kan uitvoeren. En ook voor verbouwingen geldt dat wij pas klaar zijn als u voor 100% tevreden bent!

Werkwijze

Na uw aanvraag komen we langs voor een inventariserend gesprek. Samen bekijken we de gewenste verbouwing en maken we een (in)schatting van het werk. We bepalen wat er precies moet gebeuren en wat het eindresultaat is wat u voor ogen hebt. We noteren welke materialen nodig zijn en aan welke kwaliteitseisen dit moet voldoen. Op deze manier past de verbouwing bij uw portemonnee.

Na het inventariseren maken we een nauwgezette calculatie. We nemen de verbouwing aan, dat wil zeggen dat we een totaalbedrag afspreken waarvoor we uw klus gaan uitvoeren. Hierdoor weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor welk eindresultaat. Natuurlijk ontvangt u van ons een planning zodat u weet wanneer de verbouwing geklaard is. Mocht u tijdens de verbouwing extra werkzaamheden willen laten uitvoeren, komen we dit apart overeen (meerwerk).

Bij akkoord gaan we aan de slag. Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis staat bekend als een nette werker. We zorgen voor onze eigen koffie en storen u niet bij uw eigen werkzaamheden. We gaan rustig onze gang. Na afronding van de verbouwing lopen we samen het werk na en we sluiten de klus pas af als u 100% tevreden bent.

Welke merken werken we mee?

Wij werken graag met de beste kwaliteit materialen voor uw klus in Apeldoorn en omgeving. Niet alleen omdat de verwerking van deze materialen beter is maar ook zeker omdat we kwaliteitswerk willen afleveren. U bepaalt natuurlijk het eindresultaat en wij adviseren u met welke materialen we het beste tot uw eindresultaat kunnen komen. Natuurlijk dragen wij zorg voor levering op uw adres. Dat is pas ontzorgen. Hieronder treft u een selectie aan van de merken waarmee we werken.

Den Braven kitten

Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Het bedrijf heeft zich na een sterke groei gevestigd als marktleider in verschillende landen. De producten van Den Braven zijn bekend onder de merknamen Den Braven, Zwaluw, Hercuseal en Tectane en onder de private labels van verschillende partners.

Schönox tegellijm

SCHÖNOX GmbH, dochter van SIKA en deel van de Sika Area Germany ontwikkelt en produceert SCHÖNOX bouwchemische producten voor het verlijmen van keramiek en vloerbedekkingen voor de vakman. Het assortiment bevat tegel- en vloerlijmen, voegsel, egaliseermiddel, snel cementdekvloeren, gronderingen en afdichtingen.

Bruynzeel deuren

Al meer dan een eeuw vertrouwen consumenten op de ambachtelijke kwaliteit van Bruynzeel. Vakmanschap en kwaliteit karakteriseren de grondleggers van de organisatie, die zich vanaf 1920 volledig hebben toegelegd op het produceren van deuren voor Nederlandse woningen en bedrijfspanden. Veel woningen in Nederland zijn dan ook uitgerust met deuren van Bruynzeel.

Knauf gips

Bij Knauf vinden ze dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Van Knauf gebruiken we de gipsplaten, zowel watervast voor in de badkamer als normaal.