inloopdouche-woningaanpassingLanger zelfstandig thuis blijven wonen

Uw huis is uw thuis. Maar met het ouder worden komen ook wat kleine gebreken en ongemakken. U wilt niet graag om deze reden het huis verruilen voor een verzorgingstehuis. Per slot van rekening is uw woning van alle gemakken voorzien en u voelt zich daar thuis.

Nijenhuis is de specialist voor woningaanpassing senioren in Apeldoorn

Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis heeft zich gespecialiseerd in het aanpassen van uw woning aan uw wensen. Doucht u bijvoorbeeld in het bad en wilt u van de hoge instap af? Dan vervangt Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis uw bad binnen de bestaande badkamer voor een drempelloze inloopdouche.

Naast de badkamer is een hot item voor woningaanpassing senioren de keuken. Hoge opbergruimte wordt minder goed bereikbaar en samen met Klussen- en Schildersbedrijf Ton Nijenhuis kijken we naar alternatieven zonder de hele keuken te vervangen.

We kijken altijd naar een oplossing binnen de bestaande omgeving. Het vervangen van de gehele keuken of badkamer is vaak helemaal niet nodig en onnodig kostbaar. Bent u op zoek naar woningaanpassing senioren? We komen graag langs om een vrijblijvende offerte te maken en u te adviseren waar nodig.

logo-zorgsaam

Als partner van ZorgSaam, de partner voor onbezorgd leven, spreken we regelmatig met senioren over de meest gevraagde aanpassingen aan de woning. Het beter bereikbaar maken van de voorzieningen in de badkamer, keuken en opbergruimtes worden veel genoemd. Door deze klantenkring zijn we langzamerhand de expert geworden op het gebied van woningaanpassing senioren.