Over Ton Nijenhuis

ton nijenhuisKlussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis bestaat sinds 1995 en is een vertrouwd adres voor al uw soorten schilder- en timmerwerken en het plaatsen van glas. Ons bedrijf bestaat al sinds 1995 en is een gevestigde naam in Apeldoorn. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Na een carrière bij verschillende aannemers in diverse functies was het voor Ton in 1995 genoeg. Een werkplaats verlaten voordat de klus af is, past niet bij Ton Nijenhuis en de stap naar een eigen bedrijf was dan ook niet lang een twijfel. Sinds 1995 mag hij rekenen op een grote schare tevreden klanten waarvan sommigen jaarlijks, andere na enkele jaren weer terugkeren.

We streven ernaar iedere klus tot volle tevredenheid te voltooien. We werken liever een paar uur door om zeker te weten dat het eindresultaat helemaal aan uw verwachting voldoet dan dat we snel met de volgende klus kunnen beginnen. En als iets niet helemaal naar wens is wanneer we zijn vertrokken komen we altijd terug en zorgen we er alsnog voor dat u tevreden bent. Dat is onze 100% tevredenheidsgarantie. Een en ander ligt vast is onze werkwijze. We zijn partner van ZorgSaam, de vereniging voor onbezorgd leven. We luisteren goed naar deze doelgroep en stemmen onze werkwijze af op wat deze doelgroep waardeert.