Referenties

De heer Ton Nijenhuis heeft mijn woning geschilderd, hier en daar vertoonde het houtwerk wat rotte plekken en daar heeft Nijenhuis nieuwe stukken in gezet en als nieuw weer bijgewerkt. Hij heeft mij ook goed advies gegeven over de kwaliteit verf en kleuren. Ben zeer tevreden met zijn werkzaamheden en zou hem bij iedereen aan bevelen.

Wij wilden onze wanden in de woonkamer moderniseren en hebben dhr. Nijenhuis gevraagd om mee te denken en hij adviseerde ons glasvlies te nemen en heeft ons zijn boeken laten zien. Er waren modellen genoeg om een keuze te maken, hij heeft vervolgens de hele woonkamer opnieuw behangen en gesausd. We zijn er heel blij mee, hebben weer een frisse woonkamer.

Wij zijn wat ouder geworden en ons douche was sterk verouderd en wilden een compleet nieuwe douche. Via familie hebben we de de naam Ton Nijenhuis gekregen die al eerder een inloop douche had geplaatst bij mensen en hebben hem gevraagd of hij bij ons een complete nieuwe douche wou maken. Alle materialen heeft hij voor ons gehaald en advies over kranen en van alles. Ik zou hem zo aanbevelen aan iedereen.

Wij hadden een verouderde keuken in onze woning en wilden deze laten moderniseren. We hebben zelf nieuwe apparaturen gekocht en wilden ook nieuwe vensterbanken laten plaatsen in de keuken en woonkamer. Wij hebben dhr. Nijenhuis gevraagd om ons hiermee te helpen. Hij heeft ons geadviseerd om ook de keuken en de tegels te schilderen. Eerst met een goede hecht primer en daarna in een kleur die we zelf uit gezocht hebben. De keuken is weer als nieuw dankzij Ton Nijenhuis. We zijn er heel blij mee en we kunnen weer jaren vooruit.

Meer referenties zien?

Wilt u het werk van Nijenhuis met eigen ogen bekijken? Vraag gerust eens naar de adressen van ons recente werk. In overleg mag u vast wel even kijken. Schilderwerk is vaak vanaf de buitenzijde al goed te zien.