Een aanspreekpunt, alles ontzorgd

Een klus laten uitvoeren aan uw woning is geen makkelijk beslissing. U laat een onbekende binnen en hij of zij weet vaak niet wat u belangrijk vindt. Verder kunt u niet vooraf zien wat het eindresultaat zal zijn. Wij zijn ons daar heel goed van bewust. Daarom werken wij al jaren volgens onze eigen werkwijze klussenbedrijf.

Ton Nijenhuis, eigenaar van Klussen- en Schildersbedrijf Nijenhuis heeft een jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten. Hij is inmiddels als geen ander in staat snel te begrijpen wat uw wensen zijn en vooral hoe u de klus, verbouwing of reparatie uitgevoerd ziet worden. Niet voor niets bellen klanten vaak ons weer wanneer een geval zich voordoet.

 • Altijd een inventariserend gesprek vooraf

  We nemen graag de tijd om even langs te komen en de klus te bekijken. Samen lopen we de klus door, bepalen het gewenste kwaliteitsniveau en adviseren u over het werk.

 • Wij adviseren maar u beslist

  Door onze ervaring met merken en materialen hebben we altijd een voorkeur. Die spreken we ook graag uit omdat het resultaat uiteindelijk telt. Maar u beslist. Wenst u dat wij met ander materiaal werken dan doen we dat. Zonder vragen.

 • Scherpe calculatie zonder verborgen kosten

  Na het inventariseren maken we een scherpe calculatie en nemen we het werk aan. Geen verrassingen achteraf. U krijgt natuurlijk een planning zodat u weet wanneer het werk klaar is.

 • Opgeruimd staat netjes

  Een klus geeft nou eenmaal rommel. Het plaatsen van een kozijn kan nu eenmaal niet zonder een gat te breken in de muur. Toch ruimen we altijd netjes op en ziet u alleen aan het uitgevoerde werk dat we geweest zijn.

 • 100% tevredenheidsgarantie

  Onze klanten zorgen voor nieuwe klanten. Omdat ze tevreden zijn en het ons gunnen. Wij gunnen u veel plezier met het door ons uitgevoerde werk en sluiten de klus pas af als u 100% tevreden bent.

 • Aantoonbare referenties

  We vragen onze klanten altijd naar hun tevredenheid. Als zij namelijk tevreden zijn, zijn wij het ook. Op de pagina referenties treft u de verhalen van een aantal aan. Ook uw verhaal plaatsen wij graag.